Homchen 4 tum dubbelklocka väckarklocka tickar inte, batteridriven gammaldags hög väckarklocka med nattlampa för sovrum (svart)

Homchen 4 tum dubbelklocka väckarklocka tickar inte, batteridriven gammaldags hög väckarklocka med nattlampa för sovrum (svart)
199:96

【2018 Stilfull ankomst: 2018 senaste versionen av söt väckarklocka, med patenterad vågdesign i mitten, den är mer attraktiv och modern, drivs av 1 st AA alkaliskt batteri som INTE ingår.. 【Stor display och tyst】 Vår väckarklocka med dubbla klockor med stora stereoskopiska visningsnummer istället för tryckt kartong gör det enkelt att titta på. Gammaldags väckarklocka 10 cm är mycket exakt, icke-tickande, den krypande sekundvisaren ger tyst sov- och arbetsmiljö.. 【Superhögt larm】: Homchen högljudda väckarklockor ger ett tätt och tillräckligt högt ljud för att väcka dig varje morgon, bra användbar för de som sover tungt. Ingen snooze-knapp, bra väckarklocka för människor som har problem med att vakna.. 【VÄNLIG DESIGN】: Vår uppdragbara klocka är enkel att använda, det finns bara fyra knappar baksida: två visare för att ställa in klocka och larm, en larmbrytare för att slå på/av larm och nattlampa-knappen för att titta i mörkret, mycket enklare att använda.. 【SERVICE & GARANTI】: Vi erbjuder 1 års kvalitetsgaranti och livstids service efter försäljning. Välkommen att kontakta oss om du har några kvalitetsproblem.

Amazon Sverige

Vad gör allamatpriser?

Vi samlar in priser för dagligvaror i Sverige. Vi går automatiskt genom onlinebutiker och samla erbjudanden så att det blir lätt att jämför priser och urval.

Om du vill bidra eller har frågor kan du kontakta hej@allamatpriser.se.

Dataskydd