Flameup Lampolja, fotogenset, 6–48 liter, fotogenvärmare, fotogenkamin, lampa, öppen spis, fotogen, rengöring, fackla, lykta, oljelampa, trädgårdsfacklor, urval, mängd: 48 l (2,60 euro/l)

Flameup Lampolja, fotogenset, 6–48 liter, fotogenvärmare, fotogenkamin, lampa, öppen spis, fotogen, rengöring, fackla, lykta, oljelampa, trädgårdsfacklor, urval, mängd: 48 l (2,60 euro/l)
2599:87

Högsta kvalitet: Lampoljan är högren och kan användas både inomhus, för en fotogenlampa eller oljelampa, eller utomhus, för en trädgårdsfackla, oljelampa, fotogenlampa eller lykta. Detta fotogen är högrent och kan användas både inomhus och utomhus för fotogenvärmare, fotogenkamin/kamin och fotogenlampa. De här produkterna är ”Made in Germany”.. Fördelar med lampoljan: Oljan brinner luktfritt och restfritt. Varje flaska är utrustad med en barnsäker förslutning. Denna lampolja är klar och flytande och är därför lätt att hantera. Skapa rätt atmosfär när som helst och var som helst med denna lampolja. Kanta vägen för dina gäster med facklor på nästa trädgårdsfest på sommaren eller gör det mysigt med det naturliga ljuset från en oljelampa, vid soffan på vintern.. Fördelar med fotogen: Oavsett om du campar, är i förtältet eller i trädgården, skapar du mysig värme med detta fotogen. Vårt rena fotogen brinner luktfritt och restfritt. Skapa en mycket speciell atmosfär med hjälp av fotogenlampor och deras oöverträffade ljus. Förvandla din trädgård eller terrass till en speciell plats. Fotogen är också ett bra rengöringsmedel för din cykel- eller motorcykelkedja.. Observera: Observera säkerhets- och faroangivelserna i den fortsatta texten! Fyll bränslebehållaren med fotogen till det angivna märket och vänta tills veken är helt indränkt. Därefter kan du tända lampan eller värmaren. Justera nu veken för att undvika sot. Efter användning ska du stänga flaskan väl och förvara den på en plats som är oåtkomlig för barn. Produktinformation: Leveransomfattning: 6 l (4,00 euro/l) 12 l (3,42 euro/l), 24 l (3,00 euro/l), 48 l (2,92 euro/l) lampolja och fotogen

Amazon Sverige

Vad gör allamatpriser?

Vi samlar in priser för dagligvaror i Sverige. Vi går automatiskt genom onlinebutiker och samla erbjudanden så att det blir lätt att jämför priser och urval.

Om du vill bidra eller har frågor kan du kontakta hej@allamatpriser.se.

Dataskydd